Search

Iz foto galerije

Zlatni sponzori

Gosp. Mijo Krešić 
Gosp. Vlado Filipović
„Filipović“ doo

 Gosp. Zoran Mišković - „Himmel-AG“ DOO Tuzla

http://cvijecara_
himmel.emaxo.com

 Gosp. Marko Andrić Tarzo – „Timun“ Par Selo

 Gosp. Almir Mujkić - Tito

"Armensa Team"

http://www.armensa.ba/

Broj posjetitelja

Danas
Jučer
Ovog mjeseca
Proteklog mjeseca
Ukupno
44
477
18985
25825
1381766

Partneri i donatori

Fondacija Tuzlanske zajednice – http://www.fondacijatz.org/
Gosp. Davor Divković - MANAGER Traktionssysteme Bosnia doo Tuzla

Gosp. Marinko Vidaković -

HŠD ZAGREB ARBON - http://hsdzagreb.blogspot.com/

 Auto otpad „Miko“
IPA Šibenik-http://www.ipasibenik.hr/

OŠ „Pasci“ Pasci

http://www.pascisk.50megs.com/

Gosp. Juro Pranjić Muma
Gosp. Ivica Kovačević - Vijećnik u OV Tuzla
Gđa Jasminka Mijatović - Vijećnica u OV Tuzla

Gosp Dragan Divković -

DOO "Puc" Tuzla

Doo „Rudar“ Tuzla - http://www.rudar.ba/
PA „Trade“ D. Dubrave

Nakon izgradnje prve autobuske nadstrešnice koja je pobrala mnogo pozitivnih komentara i čija je vijest o izgradnji prenesena na skoro svim važnijim portalima, Udruga mladih Par Selo-Dubrave je nastavila sa projektima unapređenja života u našim mjestima. Uredili smo još jednu stanicu i to onu pored OŠ "Pasci". 

Nastavak realizacije projekta „Autobuska stanica kakvu želimo“ je ponovno podržan od Fondacije tuzlanske zajednice i Mreže aktivnih zajednica, koje su prepoznale potrebe građana ali i pozitivne komentare nakon odrađenog prvog dijela posla. Projekat je ponovno osmišljen i sproveden od strane članova Udruge, a pored FTZ podržan je i od strane 

  • vijećnika OV Tuzla Jasminke Mijatović i Ivice Kovačević, od gospodarstvenika Zorana Miškovića Himmela i Dragana Divković-Puca te od direktora OŠ "Pasci" Elvira Fejzića.
    Zahvaljujemo svima koji su financijski podržali ovaj projekt, ali također i svim učesnicima u realizaciji projekta, posebno majstorima na čijem čelu se nalazio naš susjed Zdenko Tomić.

Cilj ovog projekta jeste da se svi korisnici autobuske stanice na putu prema Tuzli osjećaju ugodno. Omogućeno je svim putnicima natkriveno stajalište gdje mogu fino sjesti, sakriti se od kiše, sunca, snijega i u normalnim uvjetima čekati autobus.
Ovaj projekt smo jednostavno nazvali Faza II i tu nećemo stati jer naš cilj je urediti i ostale stanice u smjeru prema Tuzli, što dokazuje našu borbu za poboljšanjem uvjeta života u našim mjestima.
U nastavku pogledajte fotografije novog stajališta ali i dokaz koliko je pozitivnih reakcija poprimila prva stanica koju smo izgradili.