Search

Iz foto galerije

Zlatni sponzori

Gosp. Mijo Krešić 
Gosp. Vlado Filipović
„Filipović“ doo

 Gosp. Zoran Mišković - „Himmel-AG“ DOO Tuzla

http://cvijecara_
himmel.emaxo.com

 Gosp. Marko Andrić Tarzo – „Timun“ Par Selo

 Gosp. Almir Mujkić - Tito

"Armensa Team"

http://www.armensa.ba/

Broj posjetitelja

Danas
Jučer
Ovog mjeseca
Proteklog mjeseca
Ukupno
143
477
19084
25825
1381865

Partneri i donatori

Fondacija Tuzlanske zajednice – http://www.fondacijatz.org/
Gosp. Davor Divković - MANAGER Traktionssysteme Bosnia doo Tuzla

Gosp. Marinko Vidaković -

HŠD ZAGREB ARBON - http://hsdzagreb.blogspot.com/

 Auto otpad „Miko“
IPA Šibenik-http://www.ipasibenik.hr/

OŠ „Pasci“ Pasci

http://www.pascisk.50megs.com/

Gosp. Juro Pranjić Muma
Gosp. Ivica Kovačević - Vijećnik u OV Tuzla
Gđa Jasminka Mijatović - Vijećnica u OV Tuzla

Gosp Dragan Divković -

DOO "Puc" Tuzla

Doo „Rudar“ Tuzla - http://www.rudar.ba/
PA „Trade“ D. Dubrave

Udruga mladih tradicionalno svake godine organizira podjelu paketića za svoje najmlađe članove, povodom blagdana sv. Nikole.  Volonteri Udruge mladih Par Selo- Dubrave osiguraju paketiće za sve đake OŠ "Pasci", prve razrede područne škole u Gornjim Pascima, kao i svu djecu koja nisu krenula u školu, a dolaze iz ove lokalne sredine

Sv. Nikola 2016.

    Dana 7.12.2016. godine Udruga mladih je u suradnji sa OŠ "Pasci" i Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ organizirala podjelu paketića za najmlađe. Paketići su kao i prethodnih godina podjeljene učenicima OŠ "Pasci" iz centralne i područne škole u G. Pascima i dječici koja nisu krenula u školu a dolaze iz lokalne sredine.

Više slika na Facebook stranici: Sveti Nikola 2016.

 

Sv. Nikola 2015.

I ove godine Sveti Nikola nije zaboravio Par Selo. Kako bi izbjegli krampusa i dobili darove, učenici Osnovne škole Pasci marljivo su radili i zajedno sa svojim nastavnicima pripremili priredbu za njegov dan. Njihov trud na kraju se isplatio, te su svi mališani dobili poklone.

Novčana sredstva za realizaciju ovog projekta osigurana su od Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ Ovo je još jedna u nizu zajedničkih aktivnosti koje Udruga mladih organzira u suradnji sa Osnovnom školom Pasci na svim poljima djelovanja.

Više slika na Facebook stranici: Sveti Nikola 2015.

Sv. Nikola 2014.

Blagdan Sv. Nikole 2014. godine je obilježen na tradicionalan način i u našoj školi dodjelom prigodnih paketića našim đacima. Posebnu zahvalnost za dodjelu prigodnih poklona najmlađima dugujemo rimokatoličkom župniku župe Sv. Ane Par Selo, Anti Stjepiću koji je sam osigurao darove za najmlađe.

 

Sv. Nikola 2013.

U suradnji sa uredom rimokatoličke crkve u Par Selu, Udruga je obradovala najmlađe članove. U prostorijama OŠ „Pasci“ je podijeljeno preko 80 prigodnih paketića. U čast ove manifestacije OŠ „Pasci“ je priredila i svečanu priredbu, a najmlađi đaci ove škole su se kroz pesmice i recitacije o Sv. Nikoli zahvalili Nikoli na lijepim darovima.Ovo je još jedna u nizu zajedničkih aktivnosti koje OŠ „Pasci“ organizira u suradnji sa Udrugom mladih Par Selo-Dubrave na svim poljima djelovanja. Ovakva kvalitetna suradnja će se nastaviti i dalje.

Više slika pogledajte u fotogaleriji na našoj Facebook stranici:

Sv. Nikola 2013. godine