Search

Iz foto galerije

Zlatni sponzori

Gosp. Mijo Krešić 
Gosp. Vlado Filipović
„Filipović“ doo

 Gosp. Zoran Mišković - „Himmel-AG“ DOO Tuzla

http://cvijecara_
himmel.emaxo.com

 Gosp. Marko Andrić Tarzo – „Timun“ Par Selo

 Gosp. Almir Mujkić - Tito

"Armensa Team"

http://www.armensa.ba/

Broj posjetitelja

Danas
Jučer
Ovog mjeseca
Proteklog mjeseca
Ukupno
215
606
8397
20076
1345353

Partneri i donatori

Fondacija Tuzlanske zajednice – http://www.fondacijatz.org/
Gosp. Davor Divković - MANAGER Traktionssysteme Bosnia doo Tuzla

Gosp. Marinko Vidaković -

HŠD ZAGREB ARBON - http://hsdzagreb.blogspot.com/

 Auto otpad „Miko“
IPA Šibenik-http://www.ipasibenik.hr/

OŠ „Pasci“ Pasci

http://www.pascisk.50megs.com/

Gosp. Juro Pranjić Muma
Gosp. Ivica Kovačević - Vijećnik u OV Tuzla
Gđa Jasminka Mijatović - Vijećnica u OV Tuzla

Gosp Dragan Divković -

DOO "Puc" Tuzla

Doo „Rudar“ Tuzla - http://www.rudar.ba/
PA „Trade“ D. Dubrave

U subotu navečer na igralištu Osnovne škole "Pasci” završen je VII. Malonogometni turnir "Par Selo CUP 2018” . Na ovom prestižnom turniru, najbolja ekipa bila je "Verenstan” iz Živinica koja je dobila pehar i nagradu od 5 000 KM.
Drugoplasirana ekipa je "DMV- Vage” Tuzla, treće mjesto zauzela je momčad iz MNK "Kompred” Tuzla, a četvrto tim " Sajo” iz Olova.

Najboljim igračem turnira ali i strijelcem, proglašen je Muamer Kovačević¸ igrač pobjedničkog " Verenstana”, a najboljim golmanom Bekir Hodžić.
Specijalnu nagradu " Marko Andrić Tarzo” za naj fair play tim dobio je MNK " Kompred” Tuzla.U kategoriji veterana dodjeljene su, također, nagrade te je prvo mjesto zauzeo " I.M. Semić”, a drugo mjesto pripalo je ekipi " Crvene Njive” iz Tuzle. Nakon finala i dodjele nagrada, brojni posjetioci su uživali u spektakularnom vatrometu, te u muzičkom programu uz mladu Zvijezdu Granda Halisa Zahirovića.
Ovogodišnji turnir bio je najbolje organizovan do sada i igralištem su prodefilovale 24 ekipe ali i futsal reprezentativci iz Slovenije, Srbije, Hrvatske i naše zemlje koji su pokazali prisutnima sve čari malog nogometa.
Utakmice su sudile licencirane sudije iz Premijer futsal lige BiH Edin Golać i Esmir Šahbazović, te sudija sa licencom FIFE Zoran Sofrenić.
Turnir "Par Selo CUP 2018” je nadmašio očekivanja jer je zabilježena posjećenost veća nego prethodnih godina. Tribine su svaku večer bile ispunjene do posljednjeg mjesta kao i ljetna bašta gdje je nekoliko večeri bila muzika uživo. Sport, druženje, sklapanje novih poznanstava i prijateljstava te dobra zabava krasile su ovaj sportski događaj koji je, po mnogima, jedan od najboljih u BiH.

  • Hvala svima koji su bili uz nas i vidimo se naredne godine.
  • Oficijalna Facebook grupa: Par Selo Cup
  • Album fotografija: PSC 2018